Бржа и поузданија испорука интернет купцима

Бржа и поузданија испорука интернет купцима

06/05/2021 Off By BERB

Фото: Пошта/Вук Бранковић

 

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије” Зоран Ђорђевић и председница eCommerce Асоцијације Србије Зорана Милидраг потписали су данас Меморандум о разумевању, који представља још један сегмент активног укључивања Поште Србије у развој интернет пословања и обезбеђивања поуздане логистичке инфраструктуре и информатичких решења за унапређење интернет трговине у Србији.

 

 

„Стратешки циљ Поште Србије је развој нових и унапређење постојећих услуга кроз процес дигитализације, за шта имамо пуну подршку Владе Републике Србије и премијерке Ане Брнабић. Кроз сарадњу са eCommerce Асоцијацијом, Пошта Србије ће, као највећи национални провајдер логистичких услуга, помагати развој овог сегмента пословања, пре свега код микро и малих предузећа, и омогућити бржу и квалитетнију испоруку на адресе купаца”, изјавио је Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије.

„Сарадња са Поштом Србије у програмским садржајима и пројектима eCommerce Асоцијације кључна је за развој и унапређење интернет пословања у Србији, пре свега кроз размену искустава ради едукације корисника – микро и малих предузећа, као и у отклањању баријера за ефикаснији развој интернет трговине кроз развој логистичких услуга, које су се са растом интернет трговине у последњих годину дана показале као
највеће развојно ограничење”, истакла је Зорана Милидраг, председница eCommerce Асоцијације Србије која окупља више од стотину великих компанија и залаже се, између осталог, за подизање стандарда интернет пословања у циљу укључивања Србије у светске e-commerce токове.