Medalje za kik boks ekipu Vojne akademije

Medalje za kik boks ekipu Vojne akademije

25/04/2021 Off By BERB

Izvor/Foto: mod.gov.rs

 

Kik boks ekipa Vojne akademije osvojila je jednu srebrnu i tri bronzane medalje na Međunarodnom takmičenju „Trofej Beograda” koje je održano u Hali sportova „Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, u organizaciji Kik boks saveza Beograda.

 

Na takmičenju je učestvovalo više od 60 klubova iz pet zemalja regiona, sa ukupno 300 takmičara u svim kategorijama.

Na ovom prestižnom takmičenju učestvovala je i kik boks ekipa Vojne akademije u sastavu kadeti Jelena Vojinović, Đorđo Matić, Filip Novković, Aleksandar Matejić i Nemanja Maksimović. U izuzetno jakoj konkurenciji u pojedinačnoj konkurenciji, kadeti Vojne akademije osvojili su jednu srebrnu i tri bronzane medalje.

U muškoj konkurenciji, u kategoriji do 94 kilograma, kadet Aleksandar Matejić osvojio je drugo mesto i srebrnu medalju, dok su bronzane medalje osvojili kadeti Filip Novković, u kategoriji do 74 kilograma i Nemanja Maksimović u kategoriji do 79 kilograma.

U konkurenciji devojaka, u kategoriji do 70 kilograma,  kadetkinja Jelena Vojinović osvojila je treće mesto i bronzanu medalju.

Ekipu Vojne akademije predvodio je Dejan Gavrilović, trener kik boks i savate kluba „Goran Ostojić”, ujedno i rukovodilac kik boks sekcije Vojne akademije.