Почела Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о пензијском и инвалидском осигурању

Почела Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о пензијском и инвалидском осигурању

12/03/2021 Off By BERB

Jавнa расправa о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о пензијском и инвалидском осигурању, коју спроводи Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, почела је данас, 12. марта 2021. године и трајаће до 02. априла 2021. године.

 

Заинтересовани грађани и стручна јавност примедбе, предлоге и сугестије могу да доставе електронским путем на адресу: [email protected] или писменим путем Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Немањина 22 – 26, Београд, са назнаком: „За јавну расправу о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о пензијском и инвалидском осигурању”.

 

По окончању поступка јавне расправе Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, анализираће све сугестије учесника у јавној расправи и сачинити извештај о спроведеној јавној расправи који ће објавити на својој интернет станици и на порталу е – управе.

 

Детаљније информације могу се пронаћи на сајту Министарства на линку: https://www.minrzs.gov.rs/sr/dokumenti/predlozi-i-nacrti/sektor-za-penzijsko-i-invalidsko-osiguranje/javni-poziv-za-ucesce-u-javnoj-raspravi-o-nacrtu-zakona-o-izmenama-i-dopunama-zakona-o-penzijskom-i-invalidskom-osiguranju