Čestitka ministra odbrane povodom Dana Vojnomedicinske akademije

Čestitka ministra odbrane povodom Dana Vojnomedicinske akademije

02/03/2021 Off By BERB

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom 2. marta – Dana Vojnomedicinske akademije čestitku u kojoj se kaže:

„Svim pripadnicima Vojnomedicinske akademije upućujem iskrene čestitke povodom 2. marta – Dana Vojnomedicinske akademije.

Generacije i generacije naših vojnih medicinara utkale su u Vojnomedicinsku akademiju naporni rad i nesebično zalaganje za zdravlje našeg naroda.

Sledeći njihov primer, vi činite da je Vojnomedicinska akademija i danas jedna od najeminentnijih zdravstvenih ustanova, kako u zemlji, tako i u celom svetu. Ustanova u koju naši građani imaju bezgranično poverenje, čijim lekarima, medicinskim sestrama i drugim zaposlenima veruju.

To poverenje našeg naroda i u prethodnoj godini zaslužili ste neumornim angažovanjem u borbi protiv kovida, ali i u borbi za zdravlje svih nekovid pacijenata.

U želji da i dalje budete najbolji u svom poslu i nastavite da doprinosite jačanju zdravlja, ne samo pripadnika sistema odbrane, već svih građana naše Srbije, čestitam vam praznik“.

 

Foto: vma.mod.gov.rs