Вулин са начелницима полицијских управа

Вулин са начелницима полицијских управа

25/12/2020 Off By BERB

Министар унутрашњих послова Александар Вулин одржао је данас састанак са новопостављеним начелницима четири полицијске управе на коме су презентовани приоритети у раду Министарства унутрашњих послова – одлучна борба против организованог криминала и корупције и брига о безбедности и сигурности сваког грађанина наше земље.

 

Министар Вулин је новопостављеним начелницима поручио да увек морају имати на уму да поверени посао обављају у служби грађана и да не може постојати јачи и пречи интерес од безбедности сваког појединца и друштва у целини.

 

Према његовим речима, максималну посвећеност очекује у борби против организованог криминала и корупције, али ништа мању јачину и снагу у сузбијању кривичних дела општег криминала којим су у највећој мери погођени грађани.

 

„Безбедност улица је мерило успеха полицијске управе. Разбојништвима, крађама, рекетирањима, џепарењима, уличном криминалу и свим делима која угрожавају обичног човека морате приступити снажно  и посвећено“, рекао је министар Вулин.

 

Састанку су присуствовали директор полиције Владимир Ребић, начелник Полицијске управе у Пожаревцу Александар Василијевић, начелник Полицијске управе у Зајечару Саша Станимировић, начелник Полицијске управе у Крагујевцу Дејан Јоксимовић и начелник Полицијске управе у Панчеву Игор Арсић.