Честитке Вулину поводом именовања на нову функцију

Честитке Вулину поводом именовања на нову функцију

14/11/2020 Off By BERB

Поводом именовања на функцију министра унутрашњих послова Републике Србије, министру Александру Вулину честитали су министар одбране Руске Федерације Сергеј Шојгу и министар унутрашњих послова Руске Федерације Владимир Колокољцев.

 

У писму министра одбране Руске Федерације Сергеја Шојгуа се наводи:

„Са топлином се сећам нашег заједничког рада. Уз Ваше лично учешће је руско-српска војна и војно-техничка сарадња постигла нови ниво развоја у облику реалног стратешког партнерства. Тешко је исказати Ваш велики лични допринос учвршћивању одбрамбене способности Србије, изградњи и развоју националних Оружаних снага. Сматрам да именовање на нову одговорну функцију показује да највише руководство Републике Србије високо оцењује резултате целог Вашег рада. Желим Вам велике успехе у раду на добробит пријатељског српског народа, јако здравље и благостање.“

 

Министру Вулину добро здравље, благостање и успехе на одговорној државној функцији пожелео је и министар унутрашњих послова Руске Федерације Владимир Колокољцев.

„Сматрам да ће Ваша делатност доприносити даљем развоју конструктивног дијалога између Министарства унутрашњих послова Руске Федерације и Министарства унутрашњих послова Републике Србије, као и заједничкој борби против криминала и нових изазова и претњи у тој сфери. Са своје стране потврђујем

спремност МУП Русије за ширење практичне сарадње у свим правцима оперативних и службених активности“, наводи се у писму министра Колокољцева.