Vidimo se na BIZIT-u!

Vidimo se na BIZIT-u!

07/10/2020 Off By BERB

BIZIT ima tu malu super-moć da jednom godišnje, na jednom mestu okupi vrhunske IT stručnjake zajedno sa vrhunskim stručnjacima iz ekonomije, biznisa, finansija i komunikacija, kadre da analiziraju i predlažu biznis modele za bolje poslovanja i podizanje produktivnosti. Tako će biti i ove godine, 4. i 5. novembra u Klubu poslanika će se okupiti skoro 50 predavača i panelista sa kojima ćemo razgovarati o poslovanju u uslovima nove digitalne realnosti.

BIZIT će biti hibridna konferencija, uživo i online. Prisustvo publike u Klubu poslanika će biti limitirano merama zdravstvene bezbednosti i za ovu opciju je ostalo još zaista malo slobodnih mesta. Publika online će u realnom vremenu, putem BizitTV-a pratiti program sa bilo koje lokacije, na ekranu bilo kog uređaja povezanog na internet.

Pridružite nam se da razgovaramo o tome koje tehnologije danas stoje iza uspešnih biznisa i kako one pomažu u prevazilaženju poslovnih problema iniciranih Covid krizom. Kada kažem „da razgovaramo“ baš to i mislim. Publika uživo će imati mogućnost direktno da postavlja pitanja i učestvuje u diskusijama a za online publiku obezbedili smo komunikaciju kroz chat servis. Osim što će postavljati pitanja, online učesnici će se ravnopravno kao i prisutni u sali kroz zabavne nagradne kvizove „boriti“ za vredne nagrade – telefone, TV uređaje, monitore, nagradne vaučere…

 

Zabeležite datume 4. i 5. novembar i prijavite se već danas.

Vidimo se na BIZIT-u!