Од данас доступан нови сајт Народне банке Србије

Од данас доступан нови сајт Народне банке Србије

28/09/2020 Off By BERB

Београд, 28. септембар – Народна банка Србије пустила је у рад нови сајт који је дизајниран са циљем да се привреди и грађанима омогући бржи и једноставнији увид у рад централне банке уз адекватно презентовање свих активности. Употребом савремених технологија нова веб презентација је добила модеран дизајн уз бржи и поузданији рад за све кориснике на свим претраживачима.

Нови сајт је прегледнији, функционалнији и лак за навигацију. У потпуности се ослањајући на сопствена знања и најновију доступну технологију, сајт је направљен тако да представља логичку целину и омогућава кориснику да брзо и лако дође до жељеног садржаја.

Корисницима смо осигурали што једноставнију претрагу по кључним речима уз унапређену интерактивну графику и приказ тражених података.

Све опције доступне на сајту могу се користити на десктоп рачунарима, таблетима и мобилним телефонима јер се приказ садржаја прилагођава величини екрана. Омогућено је дељење сваке појединачне стране на друштвене мреже уз претходни приказ. Сајт је доступан и на енглеском језику.

Посебно нам је важна интеракција са крајњим корисницима путем веб формулара за коментаре и сугестије који ће допринети унапређењу садржаја странице.

Народна банка Србије ће наставити да ради на развијању и унапређењу презентовања својих активности како на главном сајту тако и на свим својим поддоменима и налозима на друштвеним мрежама.

Нови сајт је урађен у ћириличној и латиничној верзији и можете му приступити путем добро познатог линка: https://www.nbs.rs/.