DRAGAN ĐILAS – Twitter: “Večeras su sa ove zgrade sa ozvučenja pustili “Đilase lopove”, što su slušala moja deca…”

DRAGAN ĐILAS – Twitter: “Večeras su sa ove zgrade sa ozvučenja pustili “Đilase lopove”, što su slušala moja deca…”

04/05/2020 Off By BERB
Agencije

Dragan Đilas, lider stranke Slobode i pravde, objavio je sinoć na svom zvaničnom Twitter nalogu video snimak, u kome vidno potresen govori da su njegova deca plakala i bila uplašena, nakon što se u blizini njihovog doma sa obližnje zgrade čulo “Đilase lopove”.

“Večeras su sa ove zgrade sa ozvučenja pustili “Đilase lopove”, što su slušala moja deca, ovde na 30 metara gde žive. I plakala. I tresla se od straha. Zato što si ti, Aleksandre Vučiću, jedan kreten, bre. Bolesnik jedan koji šalješ debile, da puštaju odavde te tvoje laži”, rekao je Đilas vidno uznemiren, plačući.

Inače, simpatizeri Srpske napredne stranke, već nekoliko večeri zaredom puštaju sa ozvučenja “Đilase lopove”, i pale baklje.

Sinoć je objavljen snimak i kako su stanari jedne zgrade napravili “sačekušu” aktivistima SNS koji su ušli u njihovu zgradu i popeli se na krov sa namerom da odatle pale bakllje, bacaju petarde i skandiraju opozicionom lideru Draganu Đilasu. Stanari zgrade su ih dočekali na izlazu sa krova, na kojem se nalazi terasa.♦