TV BDP : Prva pozorišna televizija na Balkanu

TV BDP : Prva pozorišna televizija na Balkanu

06/04/2020 Off By BERB

Beogradsko dramsko pozorište već šest meseci priprema prvi pozorišni TV kanal, projekat koji do sada nije viđen na ovim prostorima.


Gledaoce očekuju specijalizovane teatarske emisije sa najeminentnijim kritičarima regiona, ekskluzivni intervjui sa najznačajnijim umetnicima Evrope, regiona i Srbije. Biće prikazivani i snimnane predstava koje su obeležile istoriju teatra SFRJ. Predviđen je povratak antologijskih emisija „Bardovi teatra“ i „Mladi lavovi“ kap i živa uključenja sa proba predstava i još mnogo toga.
Program će biti dostupan na YouTube kanalu Beogradskog dramskog pozorišta (00-24), dok su u toku pregovori sa jednim od najvećih kablovskih operatera oko dobijanja kanala.
Prva emisija snimljena je 9. marta 2020. U pitanju je razgovor sa Radetom Šerbedžijom koji je vodila poznata novinarka Tanja Nježić.
Projekat TV BDP najavljen je na našim društvenim mrežama tokom snimanja emisije, a ekskluzivni intervju sa Šerbedžijom moći ćete uskoro da pogledate na prvoj pozorišnoj televiziji BDP.
Vidimo se!.♦