Prokupje: Policija zaplenila 140 kilograma marihuane

Prokupje: Policija zaplenila 140 kilograma marihuane

13/02/2020 Off By BERB

 


Policija je marihuanu pronašla prilikom kontrole teretnog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni A.J., u tovarnom delu ispod slame i upakovanu u pakete i potom u osam vreća


 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju zaplenili su oko 140 kilograma marihuane i uhapsili A. J. (1972) iz Aranđelovca.

„Želim još jednom da pohvalim rad policije na terenu. Zaplena oko 140 kilograma narkotika u Blacu samo je jedna u nizu akcija koje policija i u 2020. godini nastavlja da intenzivno sprovodi u svim opštinama naše zemlje“, istakao je potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

On je podsetio i da je tokom prethodnih desetak dana u policijskim akcijama zaplenjeno više kilograma heroina i amfetamina.

Policija je marihuanu pronašla prilikom kontrole teretnog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni A.J., u tovarnom delu ispod slame i upakovanu u pakete i potom u osam vreća.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.♦