Na kraju godine: Izložba “Srbija 2019 -godina infastrukture”

Na kraju godine: Izložba “Srbija 2019 -godina infastrukture”

16/12/2019 Off By BERB

Danas su Radikali u Skupštini napali Vučića da je popusto predstavnicima EU pa pristao na odlaganje izbora, smenu nekih čanova REM i druge sitnice. Zamerili su mu da je on tražio da se u oči izbora zabrani funkcionerska kampanja.

Zato mu na KZM posle otvaranja multimedijalne izložbe “Srbija 2019- godina infastrukture” nije bilo prijatno da odgovara na ovakva pitanja:
– Usvojen je amandman koji govori o zabrani funkcionerske kampanje. Do 16 časova niko ne sme da se pojavi u službenim kolima i da koristi državne resurse. Ali to ne znači da se meni može zabraniti sastanke sa stranim liderima. To je državni a ne partijski posao. Da mi zabrante da se sretnem sa Angelom Merkel, Putinom , Makronom, Si Đinpingom zato što se to nekima sviđa, jer Čolak, Đilas i Mišković ne mogu lako da preuzmu vlast. Taj film nikada nećete gledati.

vucic mihailovic,obracanje

Na pitanje šta misli o pisanju nemačkog Špigla o podršci države korupcije u vojnoj indurstriji, predsednik odgovara da je umešanost države onolika koliko ona pomaže svakoj fabrici namenske industrije.

I pitanja o drogi u Pazovi dobila su odgovore vezane za krađe Đilasa i Bastaća. Vučić je pozvao građane da prisustvuju otvaranju deonice autoputa Miloš Veliki od Obrenovca do Surčina. Za 28. decembar najavio je da će sa premijerkom i ministrima izložiti program “Srbija 2025”.♦