LSV: Nikada ne smemo da zaboravimo strahote radikalske politike

LSV: Nikada ne smemo da zaboravimo strahote radikalske politike

04/12/2019 Off By BERB

 

Nenad Čanak

Veoma je lepo videti bivšeg funkcionera Šešeljeve Srpske radikalne stranke kako pokušava da odglumi vrednog graditelja porušenih zgrada.

Želim samo da podsetim Igora Mirovića da su bombe na Novi Sad i celu Srbiju pale zbog sulude politike režima Slobodana Miloševića, čiji je najgori deo bila baš stranka u kojoj je on dugo godina bio.

Bombe koje se padale na Vukovar, Osijek i Sarajevo, na kraju su pale i na naše gradove. To je bilo tragično zatvaranje kruga mržnje i ratova.

Stranka u kojoj je bio Igor Mirović nije ostavila kamen na kamenu 2000. godine, ali jeste izgradila sebi hacijende na krvavom novcu.

Vojvodinu su toliko obezvlastili, da su bile potrebne godine da bi smo sabrali svu štetu koju su načinili našoj Pokrajini.

Na svakom koraku su se nalazila zgarišta radikalske politike.

Na kraju, Igor Mirović govori o sredstvima za nabavku savremene televizijske opreme. Možda bilo dobro da odgovori na pitanje zašto tih sredstava nema u budžetu.

Tužno je da gotovo tri decenije posle jezivih ratnih strahota slušamo pridike Šešeljevog juniora Igora Mirovića.

Teško je očekivati da on prihvati bilo kakvu odgovornost za strahote u kojima je uništena Vojvodina, jer je na slobodi usled nedostatka dokaza.

Na nama je da javnost podsetimo na minuli rad Srpske radikalne stranke. To se nikada ne sme zaboraviti!