SKUPŠTINA DJB -Vratio se Saša Radulović

SKUPŠTINA DJB -Vratio se Saša Radulović

20/10/2019 Off By BERB

Na jučerašnjoj Skupštini u Sava centru Pokret Dosta je bilo izabrao novo rukovodstvo. Na čelo DJB vratio se Saša Radulović. Za njegovu zamenicu izabrana je Branka Stamenković, a za potpredsednike Vojin Biljić, Hana Adrović i Aleksandar Bujić.

Radulović je posle izbora istakao da je Srbija danas u izuzetno ozbiljnoj situaciji, da smo postali kolonija i da nam preti nestanak. Kvalifikovana radna snaga nam odlazi u Nemačku, a nekvalifikovana mota kablove u nemačkim kompanijama kojima neodgovorna vlast plaća subvencije od 10.000 evra po radnom mestu. Istakao je da je Vučić potvrdio krajem prošle godine da je plan vlade da našu decu koja napuštaju zemlju zameni sa migrantima i da očekuje da će se već 2030. godine broj naše dece koja napušta zemlju izjednačiti sa brojem migranata koji dolaze u Srbiju.

Osvrćući se na šestogodišnje političko zaveštanje DJB, Radulović je rekao: “DJB je rešenje. DJB je treća opcija. Mi smo underground, oni čiju snagu uvek potcenjuju. Mi smo buntovnici s razlogom. Mi smo anti-establišment. DJB u politiku u Srbiji donosi odgovornost. Iskustvo nas je naučilo da ne verujemo ni bivšoj ni sadašnjoj vlasti. Mi smo građani kojima se patriotizam podrazumeva. Kosmopolite koje najviše vole svoju zemlju. Ljudi koji žive od svog rada i bore se protiv svih parazita koji žive na grbači drugih. DJB je državotvorna suverenistička opcija. Nismo ni levo ni desno. Mi smo većina.”♦

Press – foto DJB