DOPISIVANJE: Boško pita Đukanovića – zar se niste povukli iz SNS zbog lopova u Vašim redovima?

DOPISIVANJE: Boško pita Đukanovića – zar se niste povukli iz SNS zbog lopova u Vašim redovima?

06/08/2019 Off By BERB

 

Poštovani kolega narodni poslaniče,

Zar se Vi niste povukli iz svih stranačkih aktivnosti SNS do daljnjeg zbog lopova, kriminalaca i mangupa u Vašim redovima, dok predsednik Vaše stranke ne očisti vladajuće redove od istih?

Kako ste se onda Vi našli u delegaciji SNS na okruglom stolu na Fakultetu političkih nauka? Zar to nije malo kontradiktorno ili prosto mislite da Vi iz SNS možete da radite i pričate šta hoćete, ma koliko to bilo besmisleno? Da li ste naprasno odustali od čišćenja stranke od bahatih i kriminalnih elemenata, ili o čemu se radi?

Zašto idete na te razgovore ako već savetujete Aleksandru Vučiću da ne prihvati ništa od zajedničkih zahteva opozicije i preporuka Stručnog tima sa protesta “1 od 5 miliona”? Glumatate, fingirate, odugovlačite, kupujete vreme ili ste protestima naterani da konačno morate da sednete za pregovarački sto, i to usred letnjih meseci i odmora? Neobično, zar ne?

Zašto uopšte učestvujete u razgovorima sa tim mrskim “izdajnicima, tajkunima, lopovima, fašistima i ostalim ološem” iz opozicije? Da li time konačno priznajete ono od čega godina bežite – da je dijalog između vlasti i opozicije normalna stvar i da se opozicija u svakoj zemlji na svetu mora poštovati?

Da li učestvovanjem na okruglom stolu na temu izbornih uslova konačno priznajete da ima nešto sporno u sprovođenju izbornih procesa u Srbiji i, posebno, medijskim slobodama pre i za vreme izbora?

Da li održavanjem ovih sastanaka van državnih institucija priznajete da su sve one blokirane i uzurpirane od strane jednog čoveka, da tamo nema normalnog dijaloga pa vam treba vanistitucionalni posrednik?

Zar vas je ozbiljno javno opredeljenje Saveza za Srbiju za bojkot šest meseci pre izbora – ako do septembra ne bude nikakvog odgovora na zahteve sa protesta – toliko uplašilo?

Crni Đukanoviću, šta to radite? Zar Vi koji ste najveća politička sila u istoriji svetske civilizacije da podilazite nekim tamo opozicionarima? Hitno prekidajte to poniženje najvećeg sina svih naših naroda i narodnosti i gurajte diktaturu do kraja, bez milosti, bez obzira, bez dvoumljenja, bez ikakvih pregovora i dijaloga!

Ili sve to izgleda više ne može da prođe? Frka? Vidimo se, dragi kolega!

Boško Obradović(Foto Tviter)