KEATIVNA FABRIKA: Konkurs za kolektivno izlaganje “Linija 2019”

KEATIVNA FABRIKA: Konkurs za kolektivno izlaganje “Linija 2019”

08/07/2019 Off By BERB

 

Udruženje Kreativna Fabrika raspisalo je konkurs za kolektivno izlaganje na temu: “Linija 2019.”

Na konkurs je potrebno poslati:

Do 2 predloga radova u JPG formatu i lične podatke sa umetničkom biografijom na email adresu: [email protected], sa naslovom “za Liniju “, najkasnije do ponoći 19. jula 2019. godine.

Učesnici tereba da popune podatke po dole priloženoj tabeli:

Autor: Ime, prezime

Kontakt: email,tel.,adresa, grad

Nazivi dela: Godina nastanka: Tehnika, medij, dimenzije, cena rada

Molimo Vas da ne šaljete fotografije We transferom vec ih okacite u atacmentu.

Imena odabranih autora biće objavljena 20. jula, putem e mail-a koji dostavite u prijavi. Izložba će biti otvorena u nedelju 28. jula u 20 časova u Art galeriji kluba Tuluz Lotrek, koja se nalazi u Resavskoj ulici br.24 u Beogradu.

Participacija:

Participacija za izložbu, u koju je uračunata cena pripreme i štampe kataloga je 700 dinara za umetnike koji dostavljaju i preuzimaju radove iz galerije, 900 inara za umetnike koji radove šalju poštom.

Umetnici koji šalju radove, snose troškove poštarine za povratak radova. Radovi koji prođu žiriranje moraju biti uramljeni ili adekvatno opremljeni – dobro kaširani ( nemojte uramljivati radove u klips ramove, pošto su nestabilni i lako lomljivi.) Radovi treba da budu na jednoj zakački, na tačno izmerenoj sredini rada. Ukoliko rad ima dve zakačke, molimo Vas da provučete žicu kroz njih, kako bi se mogli okaciti na jednu. Organizator ne snosi odgovornost u slucaju oštete rada, ukoliko rad nije bio kvalitetno opremljen!

Umetnici koji prođu žiriranje u obavezi su da donesu radove u zakazanom roku u galeriju Lotrek. Umetnici koji ne žive u Beogradu sami snose troškove slanja radova i troškove vraćanja. Galerija ne snosi odgovornost ukoliko dođe do oštete prilikom njihovog transporta , niti ukoliko dođe do oštećenja usled neadekvatnog opremanja radova za izlaganje.

Prijavljivanjem na konkurs prihvatate sve uslove organizatora izložbe, koji su navedeni u konkursu.

Udruženje Kreativna Fabrika ima za cilj promovisanje umetnika i umetničkog stvaralaštva. Umetnici čiji se rad promoviše su iz domena likovnih i primenjenih umetnosti, studenti umetničkih fakulteta, samostalni umetnici, kao i neafirmisani slobodni umetnici. Kreativna fabrika je u okviru projekta DosijeUmetnik organizovala preko 250 samostalnih izložbi kao i više kolektivnih izložbi .♦