SKUPŠTINSKE SVAĐE: Radikali i dalje kleveću ministre!

SKUPŠTINSKE SVAĐE: Radikali i dalje kleveću ministre!

03/07/2019 Off By BERB

Ranka Čičak

Radikali u Skupštini Srbije ne prekidaju sa radikalnim vređanjem ministara. Posle nedokazanih kleveti Rasima Ljajića, danas je na redu bila Zorana Mihajlović. Ona je čak morala i da sluša sve uvrede agresivne Vjerice Radete i Nataše Jovanović.

Vjerica i Nataša tvrde da Zorana, zajedno sa američkim ambasadorom, Skotom krade prilikom izgradnje Moravskog koridora:

– Ona jedva čeka da ovaj posao prođe kroz Skupštinu, pa da se BEXTEL dočepa 300 milijardi evra, koje će podeliti sa njom. E, gospođo Mihajlović, Morava nije ljudima uzela zemlju, već mafija koja joj je, crpeći šljunak, promenila tok. Vlasnici i dalje plaćaju porez za zemlju koju nemaju. Štetu neće imati samo oni, već i budžet Srbije. Ako vi eksproprišete parcelu na osnovu posedovnog lista, a ona se nalazi pod vodom, vlasnik će primiti pare, a vi ćete u stvari uzeti susednu parcelu, jer se ona plaćena nalazi pod vodom. A kad se vlasnik susedne parcele pobuni, platićete i njegovu parcelu, znači, duplo. Ako vam je ovo smešno, sačekajte da se mi vama smejemo, kada vam se ti slučajevi dogode. Tvrdim da vam koridor ide parcelama koje su pod vodom. Neće se završiti samo na 300 miliona evra koje ste sa BEXTEL-om ukrali, već i na sukobu s ljudima koji imaju parcele duž Moravskog koridora. Niko u ovom poslu ne sme da bude oštećen. Dovoljno je oštećen za 300 miliona buđet.Te će pare biti date BEXTEL- u, da ih dalje krčmi sa Zoranom i Skotom. Nemojte da dodatno oštetite ljude kroz čije nepokretnosti prolazi ovaj koridor.

 

Ministarka Zorana Mihajlović je rekla da ne želi da odgovara na sve ove neistine, kako bi to želeli oni koji vređaju.

Vjerica je maliciozno dodala kako je Zoranu i Skota srela zajedno na ulazu u Skupštinu. Niko od poslanika nije se usudio da pita kakve to veze ima.♦