Del Arno Bend, večeras u klubu Fest

Del Arno Bend, večeras u klubu Fest

19/04/2019 Off By BERB

Ljiljana Zdravković

Nakon veoma uspešnog nastupa prošle sezone u klubu Fest, beogradski rege pioniri i legende domaće scene Del Arno Bend, vraćaju se u Zemun – večeras, 19.aprila u 22 časa.

 

Del Arno Band nastavlja svoju koncertnu turneju! Nakon što su 25. januara objavili novi album „Ako ne znaš šta da radiš“ i održali veliki beogradski koncert u Domu omladine, slušamo ih i u Zemunu!

Na koncertu će pored novog albuma DAB-ovci izvesti i starije, dobro poznate hitove, koje publika zajedno sa njima u glas peva već decenijama.Kao što su i obećali, članovi benda su poslednje dve godine proveli u studiju i radili na novim stvarima, kako bi svojoj publici mogli da ponude muziku zbog koje je vredelo čekati sve ove godine. Na albumu „Ako ne znaš šta da radiš“ našlo se deset pesama, među kojima su i tri već objavljena singla „Još uvek ima nadeˮ, „Stari lekˮ i singl “Meni se okreni”, ali i potpuno novih osam numera u kojima kažu da su napravili veliki iskorak.

Prve recenzije su novi album Del Arno Band-a okarakterisale kao izdanje koji će zagolicati slušne centre slušaoca, razigrati im srca, ali i stihovima o aktuelnim društvenim temama pokrenuti ih da razmisle o svemu što nas okružuje.

Prvi koncert Del Arno benda u klubu Fest ostavio je jako dobar utisak na njihove fanove, te je bilo sasvim očekivano da ovaj legendarni bend ponovo dođe u Zemun!

Ulaznice za koncert Del Arno Bend-a u Klubu Fest po ceni od 600 dinara mogu se kupiti u pretprodaji na šanku kluba Fest i u FELIX Shop TC Sremska.♦