Likovni život: Izložbe u “Beti Ford” i “Tuluz Lotrek”

Likovni život: Izložbe u “Beti Ford” i “Tuluz Lotrek”

27/03/2019 Off By BERB

Sutra, 28.marta, Udruženje za razvoj likovnih umetnosti, inovativnih kantautora i literarnu promociju, otvoriće u 20 časova izložbu u Art – kafe galeriji ” Beti Ford”. To je kolektivna izložba “PlakArt” u okviru autorskog projekta “Umetnikov otisak,” Ane Marinović, diplomiranog grafičara, u saradnji sa Galeriji ” Beti Ford “.

 


Za one koji nisu do sada posetili Galeriju recimo da se nalazi u Zetskoj ulici na broju 2, u Beogradu. ( (Na ćošku sa Skadarlijom).
Izložba će za posetioce biti otvorena svakog dana osim nedeljom, do 10. aprila , od 17 časova do ponoći.

Na izložbi će biti predstavljeni plakati 20 umetnika, koji žive i stvaraju u Srbiji, a izlagaće i jedan umetnik iz Norveške. Tema plakata je slobodna. Umetnici koji će izlagati na ovoj izložbi predstaviće plakate na razlićite teme od dizajnerskih, grafičkih rešenja, filmskih i pozorišnih, industrijskih kao i ilustrovanih, do plakata sa ploitičkom tematikom.

Nakon otvaranja od 21 čas počeće i party, na kojem će muziku puštati DJ Čupava, Ana Marinović, idejni tvorac i jedan od organizatora i izlagača na ovoj izložbi.



Udruženje Kreativna fabrika predstavlja i kolektivnu izložbu “BeSkrajnost 2019.”
Ovo će biti četvrta godina da Kreativna fabrika organizuje izložbu na ovu temu.

Otvaranje je zakazano za za sutra, 28. mart u 19 časova, u Art – kafe galeriji Tuluz Lotrek u Resavskoj 24 u Beogradu. Izložba će za posetioce otvorena do 11. aprila .

Izložba “BeSkrajnost” je takođe autorski projekat Ane Marinović a realizovana je u okviru Udruženja Kreativna fabrika.♦