Zemun: Zemlja Gruva u klubu FEST

Zemun: Zemlja Gruva u klubu FEST

16/01/2019 Off By BERB

Ljiljana Zdravković

Tradicija se nastavlja – Zemlja Gruva nastupiće 26.januara  u zemunskom klubu Fest,

Zemlja gruva je beogradski bend koji je formiran 2007.godine a njihovo prvo pojavljivanje na sceni dogodilo se godinu dana kasnije na Beoviziji sa pesmom “Čudesni svetovi”.

foto: Kosta Đuraković

Nakon objavljivanja prvog albuma „WTF is Gruvlend“ iz 2010.godine kao i hitova „Najlepše želje“ i „Nisam znala da sam ovo htela“, Zemlja gruva je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države. Mnogočlani bend, sa karakterističnom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni.

Deset godina od svog prvog pojavljivanja na sceni proslavili su prošle godine velikim koncertom u beogradskom SKC-u. Uoči tog nastupa objavili su i spot za pesmu “Mama” sa albuma „Šta stvarno želiš“ ali ovog puta je u potpuno drugačijem, remiksovanom izdanju.

„Zovemo vas da podelite sa nama ove trenutke“ pozivaju članovi benda svoju publiku da dođe na nastup u klubu Fest i dodaju: „Kao što znate, svaki put se lepo provedemo i to su trenuci koji se pamte, to svima nama ostaje u srcima“

Zemlja gruva će ovogodišnji, tradicionalni godišnji koncert u Festu, održati 26.januara sa početkom od 22 časa. Od velikog koncerta povodom 10 godina postojanja na sceni.

Ulaznice možete da nabavite preko sajta www.zemljagruva.com po ceni od 700 din.♦