DRUGI NAČIN U FESTU: Legendarni zagrebački rok majstori stižu u Zemun!

DRUGI NAČIN U FESTU: Legendarni zagrebački rok majstori stižu u Zemun!

12/12/2018 Off By BERB

 

Ljiljana Zdravković

Legendarni zagrebački rok majstori DRUGI NAČIN prvi put će nastupiti u klubu FEST u subotu, 15.decembra u 22 časa.

 

Biće ovo još jedna prilika da se, osim što ćemo se upoznati sa novim radovima benda, podsetimo i njihovih najvećih hitova „Prođe ovaj dan“, „Piši mi“, „Balada o osmijehu“, Lile su kiše“, „Stari grad“ i naravno svih pesama sa njihovog legendarnog prvenca koji je svojevremeno od strane engleske rok i pop kritike ushićeno proglašavan za jedan od 10 najboljih progresiv-rok albuma izvan engleskog govornog područja.


Godine 2016. posle nekoliko godina odlaganja konačno pojavio i novi album grupe „Drugi način“ – „Zgubidan“ u izdanju Menarta i svojom svežinom poprilično iznenadio muzičku kritiku. Kvalitet naravno nijednog trenutka nije dolazio u pitanje s obzirom da se zna visok nivo perfekcionizma i profesionalizma kojim pristupaju svakom svom nastupu već nekoliko decenija.

Sve one koji su odgledali prethodna dva nastupa u Beogradu će posebno obradovati činjenica da je Drugi način i dalje u istom sastavu:
Branko Požgajec – Vokal i flauta, Boža Ilić – Dugi – Bas, Damir Vuk – Klavijature i vokali Mladen Palenkaš – Bubnjevi, Mario Domazet – Gitare i vokali Ernest Vinković – Gitare i vokali.
Ulaznice po ceni od 1200 RSD u prodaji su u klubu Fest kao i u Feliks Shop-u (T.C. u Sremska)♦