Klub Garža: 15. decembra – BAM – Belgrade Actors’ Music Festival

Klub Garža: 15. decembra – BAM – Belgrade Actors’ Music Festival

08/12/2018 Off By BERB

 

Ljiljana Zdravković

Poznati glumci 15.decembra nastupaju u beogradskom klubu Garaža!

Mnogo naših sjajnih glumaca su i talentovani muzičari, godinama unazad prisutni i na našoj muzičkoj sceni! Ideja o organizovanju ovakvog festivala rodila se upravo zbog toga: „Shvatili smo da bi bilo sjajno pokrenuti festival na kojem ćemo okupiti glumce-muzičare, da na jednom mestu uživamo u originalnosti njihovog nastupa i onoga što oni kao glumci pružaju kroz muzički izraz“ kažu organizatori i dodaju da će se potruditi da BAM postane tradicija i da iz godine u godinu bude programski bogatiji.

Prvi BAM festival okupiće 15.decembra u Garaži glumce različitih generacija. Legendarni Srđan Žika Todorović, nekadašnji bubnjar EKV-a nastupiće ove večeri sa Ivanom Jevtovićem i bendom Psihobilje. Beogradsku publiku obradovaće i nastup poznate grupe Vrooom na čijem nastupu će kao pevačica i frontmen biti poznata mlada glumica Isidora Simijonović. Za izbor muzike za DJ pultom biće zadužen Andrija Kuzmanović, a veče će obogatiti nastup benda Ujka Senf iz Pančeva.

Ono što možete da očekujete ove večeri je puno dobre zabave i dobre energije, originalan i raznolik muzički izraz, i atmosferu koju ne doživljavamo baš često na muzičkoj sceni.

Ulaznice po ceni od 600 RSD mogu se kupiti u Žila Shop-u i Gradskom kutku, a na dan festivala ulaznice će biti dostupne i na ulazu kluba Garaža.♦