SKUPŠTINA SRBIJE: Kadriranje vidovite Vjerice

SKUPŠTINA SRBIJE: Kadriranje vidovite Vjerice

07/11/2018 Off By BERB

Ranka Čičak

Poslanik Dveri iz Kraljeva Dragan Vesović tražio je danas u Skupštini Srbije da država reaguje na izave Sulejmana Ugljanina. On se čak setio da su lani Ugljanin i SNS potpisivali neke zajedničke ugovore:

 

Dragan Vesović

– Ja pitam ministrku pravde da li će tužilaštvo da preduzme neke korake, jer ljudi u mom kraju su uznemireni.

 

 

 

 

 

Vjerica Radeta

Vjerica Radeta pitala je ministarku pravde Kuburović da li je u Vladi bilo konsultacija hoće li se smeniti Rasim Ljajić ako ode u koaliciju sa Ugljaninom.

 

 

 

 

 

Milorad Mijatović

Milorad Mijatović smatra da Radikali svom novom političkom prijatelju Muaremu Zukorliću nisu pomogli već su pomogli Ugljaninu svojim napadima na Ljajića:
– Vi ste stranka prošlosti. Lider vam je već daleka prošlost. Sada se pokušava vaditi, hvatati za slamku. Ako ste opozicija, budite opozicija. Naša poruka je da su Bošnjaci poslanička većina i sastavni deo Srbije i tako ćemo ostati.
Vjerica zlobno je intervenisala:
– Oni ne znaju šta će se desiti kada Vučić ipak odluči da zbog svega ovoga Rasima mora isterti iz Vlade. Već je javna tajna da će Rasimovu stranku preuzeti Vladimir Marinković. Razumem da ste vi u teškoj situaciji i da ćete upravo vi saopštiti kako ostavljate Rasima.
obrušio se ponovo na Tomu Nikolića.

Miroslav Mirčić

Miroslav Mirčić obrušio se ponovo na Tomu Nikolića.
-Hoćete li i drugima obezbeđivati vile na Dedinju kao Tomi Nikoliću – osamsto kvadrata? To je stvarno sramota. Daje se čoveku koji je otišao sa funkcije predsednika ovolika vila samo zbog njegovg inata i prohteva njegove porodice.

 

Nemanja Šarović

⇐Nemanja Šarović pitao je kada ćete pohapsiti svi oni koje najavljuje predsednik Vučić:
– Svakih nekoliko meseci on najavljuje hapšenje korupiranih predsednika opština, direktora javnih preduzeća i korumpiranih ministara. ♦