ITALIJA: Turistička ponuda Srbije na Sajmu TTG Rimini

ITALIJA: Turistička ponuda Srbije na Sajmu TTG Rimini

11/10/2018 Off By BERB

Turistička organizacija Srbije (TOS), u okviru promocije turizma Srbije na inostranim tržištima, predstavlja turističku ponudu na Sajmu turizma u Italiji, TTG Rimini od 10. do 12. oktobra.

TTG Rimini je sajam od velikog značaja za međunarodna putovanja a kao turistički događaj otvara izuzetne mogućnosti. Turističku ponudu predstavlja 2,550 izlagača iz 90 zemalja a sajam poseti oko 70,000 posetilaca. Veliki broj B2B sastanaka otvara mogućnosti za turizam Srbije da predstavi svoju turističku ponudu za preko 1000 međunarodnih kupaca, turoperatera i turističkih agencija koje posete sajam u Riminiju.

Na štandu Turističke organizacije Srbije predstavljaju se turističke agencije i turoperateri Glob Metropoliten Tours, Intertours, Talas Travel, Uniline i hoteli Life Design Hotel, Zepter Hotels i Belgrade Hotel Group.

Sajam u Riminiju prati preko 700 predstavnika medija što dodatno govori o važnosti predstavljanja turizma Srbije. Takođe on line komunikacija i 11 miliona utisaka govore koliko ne samo turistička privreda već i korisnici turističkih aranžmana vrednuju ovaj važan sajam.

Kroz poslovne mreže, globalni domet i fokus, TTG Rimini stvara poslovne mogućnosti koje su od velikog značaja za prezentaciju turističke ponude Srbije, ostvarenje veoma kvalitetnih kontakata i uključivanje turističkih destinacija u itinterere turoperatera Italije kao i za sklapanje drugih važnih poslovnih dogovora(Press TOS).♦