ZORANA MIHAJLOVIĆ: Zašto Đilas i Jeremić ćute o potezima Prištine?

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Zašto Đilas i Jeremić ćute o potezima Prištine?

09/09/2018 Off By BERB

 

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović, rekla je danas da su Dragan Đilas, Vuk Jeremić i njihovi saradnici u Savezu za Srbiju još jednom pokazali da ih ne zanimaju ni sigurnost i bolji život građana, ni budućnost Srbije, već da vode računa samo o svom ličnom interesu.

 

Ni reč o potezima prištinskih vlasti i ekstremistima koji su blokirali put od njih nismo čuli, ni reč zabrinutosti i solidarnosti sa Srbima koji žive u selu Banje, ali smo zato čuli kritike na račun Vučića. I posle kažu da ne kritikuju vlast po svaku cenu i da nisu opozicija samoj državi”, kaže Mihajlovićeva.

Ona dodaje da je “skupljanje jeftinih političkih poena na nesreći srpskog naroda”, o kojem govori Savez za Srbiju, zapravo najbolji opis politike te organizacije.

Samo onaj ko ne vidi dalje od svog ličnog interesa može da kaže da je ništa to što su obezbeđena sredstva za izgradnju vodovoda u tri opštine na Kosovu, što se razgovara o obnavljanju proizvodnih pogona i to što je država spremna da podrži i nove projekte koji će doprineti da Srbi na Kosovu budu ekonomski snažniji”, kaže Mihajlovićeva.(Press MGSI)♦