Vučić sa ekipom američkog filma “Crawl”

Vučić sa ekipom američkog filma “Crawl”

30/07/2018 Off By BERB
Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas ekipu filma “Crawl”, koja snima scene u Luci Beograd.

 

Predsednik Vučić razgovarao je sa producentima filma i predstavnicima najznačajnije svetske filmske kuće Paramount pictures, kojima je ovo prvi filmski projekat u Srbiji, vredan 17 miliona dolara.

“Izuzetno mi je drago što još jedna od holivudskih produkcija svoje snimanje počinje u Srbiji. Ovakvi projekti su veoma značajni za promociju naše zemlje. Nastavićemo da radimo na tome da Srbija postane omiljena destinacija velikim filmskim kućama, kao što je Paramount pictures”, istakao je predsednik Vučić, podsetivši da je u Srbiji poslednjih nekoliko godina snimljeno više od 50 međunarodnih filmskih projekata. Predsednik Vučić je izrazio očekivanje da će film “Crawl” ostvariti zapažene uspehe u bioskopima širom sveta.

Producent filmske kuće Paramount pictures Kreg Flores zahvalio je predsedniku Vučiću na gostoprimstvu, pomoći i podršci koju pruža tokom snimanja filma u Srbiji.

“Veoma smo zadovoljni uslovima rada. Kvalitet filmske ekipe je na visokom nivou, kao i saradnja sa institucijama koje učestvuju u procesu snimanja”, istakao je Flores.

Reditelj filma “Crawl” je Aleksander Aja, a glavna ženska i muška uloga povereni su Kaji Skodelario („Pirati sa Kariba“) i Beriju Peperu („Spasavajući redova Rajana“).

Lokaciju filma “Crawl” sa predsednikom Vučićem obišao je i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot.♦