U Art kafe galeriji Beti Ford izlaže Jelica Pejdić

U Art kafe galeriji Beti Ford izlaže Jelica Pejdić

16/07/2018 Off By BERB

 

U utorak, 17. jula u 19 časova, u Art kafe galeriji Beti Ford, Zetska ulica br. 2. biće otvorena izložba slika Jelice Pejdić, pod nazivom “Emotivni dnevnik.”

Izložba je za posetioce otvorena svakog dana osim nedeljom do 27. jula 2018. godine, u periodu od 17 časova do ponoći.



Jelica Pejdić, je master primenjeni umetnik, zidno slikarstvo. Rođena je 1993. godine u Beogradu. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu 2016. godine, smer Zidno slikarstvo u klasi profesora Siniše Žikića. Na istom fakultetu završava master studije 2017. godine kod mentora prof. Miroslava Lazovića i stiče zvanje master primenjeni umetnik zidnog slikarstva.
Pejdićeva je dugogodišnji član likovne grupe Doma Vojske Srbije, u okviru koje učestvuje na više kolektivnih izložbi u Galeriji Doma Vojske. Takođe je je član kulturnog udruženja srpsko-indonežanskog prijateljstva NUSANTARA, u okviru kog učestvuje na kolektivnoj izložbi u Beogradu.
U osnovnoj školi „Veljko Ramadanović“, u okviru radionice „DODIR“, ostvaruje posebne rezultate i realizaciju metodičke prakse u projektu „Mudrost čula – dečje likovno stvaralaštvo“ za 2016/17. godinu pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
Živi i stvara u Beogradu. Izlagala je na više kolektivnih izložbi u Beogradu i u drugim gradovima Srbije.♦