ADA: PRIS STAGE OD 6.JULA

ADA: PRIS STAGE OD 6.JULA

04/07/2018 Off By BERB

Beogradski ulični rokenrol bend Terrier, pančevački dragstor pank bend Raskid 13 i beogradski rokenrol sastav Bednici nastupiće na PRIS Stage-u u petak, 6. jula.

♦Terrier je novi bend na beogradskim ulicama koji beskompromisnim tekstovima odašilje snažne poruke. Prvi nastup benda biće realizovan upravo na PRIS Stage-u, a bend već neko vreme u kontinuitetu objavljuje numere koje čine njihov album prvenac koji nosi naziv Muzika za porniće. Do sada su objavljene numere koje nose nazive Rokenrol, Smrt sirotinji, Ustani, Svi vi što maštate o sreći i Živele velike vođe, a do premijernog nastupa objaviće još pet numera koje čine kompletan album prvenac.
-Raskid 13 je nastao krajem 2014. godine kao projekat koji je okupio pet prijatelja različitih muzičkih, ali sličnih društvenih interesovanja kao što su druženje, sprdanje, prozivanje i muzika. Većina članova potiče iz različitih bendova i muzičkih žanrova, ali ih to nije sprečilo da u okviru ovog benda iskažu ljubav prema muzici i dobrom provodu, pritom uživajući u tome što rade. Nakon prvog singla Rehabilitacija i EP-a Mi imamo bend, Raskid 13 je uz obilje koncerata i nastupa na festivalima, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, nastavio sa serijom singlova i spotova promovišući optimizam i sarkazam na melodičan i šaljiv način. Bend stalno radi na novom materijalu jer je inspiracija neiscrpna, a druženja neprocenjiva.
♦Leto, početak vikenda i odličan lineup. Ne znam šta više treba za dobar provod. Raskid 13 je i više nego spreman da ovaj vikend podeli sa ekipom jer ćemo odsvirati i nove pesme koje spremamo specijalno za ovu priliku. Vidimo se na Adi! – poručuje Slavko Kozomora, frontmen benda.
-♦Bednici su nastali krajem 2017. godine, kao tročlani sastav. Veoma su mladi, te će ovom prilikom predstavljati nadolazeću rokenrol generaciju. Bend je nastupao u nekoliko klubova u Beogradu, a nijedan nastup nije prošao nezapaženo. Konstantno rade na autorskom materijalu, ali još uvek nisu ništa objavili.
-Nama kao malom bendu veoma znači to što ćemo nastupati na ovakvom događaju. Ovu svirku ćemo iskoristiti da predstavimo novog gitaristu koji se skoro pridružio bendu. Sviraćemo autorske pesme i po koju obradu domaćih i stranih pank bendova. Potrudićemo se da vam ovaj provod učinimo što boljim, tako da obavezno dođite 6. jula u klub Gavez, poručuju članovi benda.
Početak događaja zakazan je za 20 časova. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 150 dinara, dok će na ulazu cena biti 250 dinara. Pretprodajno mesto je pab Cigla & Krigla, a ulaznice takođe možete nabaviti putem Facebook stranice portala PRIS, mejla [email protected] i broja telefona 065 4165 323, kao i kod članova bendova.♦