ALTERNATIVA/ Leto na Adi uz PRIS Stage

ALTERNATIVA/ Leto na Adi uz PRIS Stage

08/06/2018 Off By

 

PRIS portal otpočinje najznačajniji projekat pod nazivom PRIS Stage. Radi se o bini na otvorenom na kojoj će biti održano više koncerata od 15. juna do 15. septembra.


Prvi nastup alternativne kulture, PRIS Stage, koji će biti u okviru kluba Gavez na Adi Ciganliji u Beogradu, biće održan u petak, 15. juna.
Prostor je na otvorenom i može primiti do 500 ljudi koji će imati priliku da uživaju u odličnom zvuku, prijatnom ambijentu i niskim cenama hrane i pića.
– Volonterskim radom od septembra 2016. godine konstantno smo konkretno delovali na području alternativne scene i sa preko 2400 raznovrsnih članaka u tom periodu maksimalno podržavali zalaganje bendova, promotera i organizatora da održe rokenrol duh u društvu. Ovim projektom želimo da nivo našeg rada podignemo, kao i da zajednici pružimo nešto nesvakidašnje i posebno, što će PRIS Stage definitivno biti. Iako praktično nemamo nikakav budžet, trudimo se da postojećim sredstvima stvorimo jednu ozbiljnu manifestaciju i verujemo da će posetioci biti iznenađeni predočenim, kađu organizatori i dodaju da im je nažalost, jedini izvor sredstava za finansiranje troškova je od prodaja.
Muzički program će biti organizovan skoro svakog petka u periodu od sredine juna do sredine septembra. Prvi koncertni biće održan u petak, 29. juna, kada će nastupiti bendovi inspirisani pank rok zvukom, Hurleur, Navy ne obećava i Keni nije mrtav.♦