Grocka: Muzika, humanost i dobra zabava – ARHANGEL FEST 2

Grocka: Muzika, humanost i dobra zabava – ARHANGEL FEST 2

26/05/2018 Off By

 

Ljiljana Zdravković

Drugi Arhangel fest počeo je juče, 25. maja i svoj vrhunac će dostići danas, 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj. Na festivalu nastupa preko 20 bendova, a pored muzičkog, organizatori najavljuju i druge interesantne programe i humanitarne akcije.

Nakon što je 2017.godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest“ na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, MK Arhangel najavili su još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival! Uz hedlajnere, grupe Kerber i S.A.R.S. nastupiće još 19 bendova!
Danas od 16 časova nastupaju Mokri asfalt, zatim Doručak na travi, Navy ne obećava. Publika će pozdraviti još Hunting Souls, Kontras, Bolesna štenad, S.A.R.S. San debelih žena i i dvadeset minuta posle ponoći nastupa – Fulsh Ideals.
Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi posetioci festivala osećaju kao kod kuće: “Organizovan je prostor za kamp sa oko 30 šatora, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja.

Danas prepodne bajkerima će na Dunavski kej doći i deca iz Doma za nezbrinutu decu „Drinka Pavlović“.
„Za njih će biti priređen i adekvatan muzički program“ kažu bajkeri i dodaju da im je posebno zadovoljstvo da tim klincima organizuju priliku da nešto više nauče o motorima i da im organizuju dan u kojem će uživati i koji će pamtiti.

Pored toga, štandove na festivalu imaće i humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, kao i moto kuća KTM (ProMoto centar), BJBikers.com, Wurst Platz… Očekuje nas i izložba „friziranih“ automobila VW kluba a za ljubitelje tetovaža tu je i New View tatoo studio.
„Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo“ poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije!
Ulaz na festival je besplatan!♦