Karleuša Dodiku: ja sam pevaljka, a dama je ona koja se s narukvicom oko noge vozi s njim u njegovom helikopteru

Karleuša Dodiku: ja sam pevaljka, a dama je ona koja se s narukvicom oko noge vozi s njim u njegovom helikopteru

12/05/2018 Off By
“To što me čovek koji sebe zove predsednikom nazvao pevaljkom, to samo govori o tom ko je taj čovek. Koliko zapravo ne poštuje žene, pa ako hoćete i žene koje se bave mojom profesijom”, kazala je Jelena Karleuša danas prilikom gostovanja na televiziji “N1“.

Slikovni rezultat za jelena karleuša


“No, ako je mene nazvao pevaljkom, za njega je očito dama ona koja se s narukvicom oko noge vozi s njim u njegovom helikopteru na račun siromašnih građana. Ako je tako, onda ja pristajem da budem pevaljka”, dodala je Karleuša očito misleći na Svetlanu Cecu Ražnjatović, turbo folk pevačicu koja je bila osuđena na kućni pritvor zbog finansijskih malverzacija.

“Samo želim da poručim svima pa i tom čoveku da ja nikada nisam u životu nikome zlo nanela, ja nikada nikome nisam ništa ukrala. Ako je to definicija pevaljke, onda uredu, ja sam pevaljka”, zaključila je Karleuša.

Podsećamo, nakon što je predsednik RS prozvao u jednoj svojoj izjavi, a vezano za stavove koje Karleuša iznosi na društvenim mrežama kada je slučaj Davidović u pitanju, ona je odgovorila žestokom psovkom.

“Ja sam morala da, bez obzira što znam da budem jako fina, morala uzvratiti na isti način da bi me bolje razumeo”, poručila je Karleuša.

Karleuša nije ostala dužna Dodiku i opsovala ma “mater džukačku”

Karleuša je juče na svom Twitteru prvom čoveku RS poručila “…nemoj bre čoveče da me diraš, čuvaj Ceci decu, vozite se helikopterom i ne smaraj.”(N1)♦