Novi skandal u Skupštini Srbije: Šešelj psovao goste i pocepao hrvatsku zastavu!

Novi skandal u Skupštini Srbije: Šešelj psovao goste i pocepao hrvatsku zastavu!

18/04/2018 Off By

 

Srpska radikalna stranka saopštila je da je danas je dr Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, oko 12.00 časova ušao u zgradu Narodne Skupštine Republike Srbije. Sa njim je bio narodni poslanik radikala Filip Stojanović.

Kada je na ulazu u Skupštinu ugledao hrvatsku zastavu, pritrčao je, oborio steg na beton, pokušao da iscepa zastavu, a onda su je on i Filip Stojanović gazili nogama.
Pet članova obezbeđenja nisu bili u stanju da im otmu zastavu i steg. Kad su završili sa gaženjem zastave, ušli su u skupštinsko predvorje, gde se nalazila cela delegacija Hrvatskog sabora. Šešelj im je prišao i rekao: „Sad sam vam tamo napolju izgazio ustašku zastavu, jebem vam majku ustašku svima!“, a zatim je produžio u skupštinsku salu da obavlja svoje redovne poslaničke dužnosti.
Danas je u zgradi Narodne skupštine Republike Srbije u 12.00 sati ušlo dr. Vojislav Šešelj, predsjednik Srpske radikalne stranke. S njim je bio zamjenik radikala Filip Stojanović. Kad je ugledao hrvatsku zastavu na ulazu u Skupštinu, popeo se, zalupio beton na betonu, pokušao odagnati zastavu, a onda su on i Filip Stojanović jurili nogama. Pet sigurnosnih čuvara nisu uspjeli zauzeti svoju zastavu i pandžu. Kad su završili zastavom, ušli su u skupštinu, gdje je cijela delegacija Hrvatskog sabora. Seselj im se približi i reče: “Sada sam te izvukao iz ustaške zastave vani, jebeno tvoja majka Ustashi, svi vi!” I zatim se proširio na skupštinu kako bi obavljao svoje redovne parlamentarne dužnosti.♦