LSV TRAŽI DA SE GRADSKA VLAST NOVOG SADA ODREDI PREMA SKANDALU U JKP „VODOVOD I KANALIZACIJA“

20/01/2015 Off By

Odakle pravo interesnoj organizaciji Dinara – Drina – Dunav da tako nešto organizuje u sekularnoj državi i preduzeću čiji su vlasnici svi građani Novog Sada, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost?


voda_vodovod_19012015_1_600

Biro za informisanje LSV

 

GRADSKI odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se gradska vlast odredi prema skandalu sa posvećivanjem vode u gradskom vodovodu.
Odakle pravo interesnoj organizaciji Dinara – Drina – Dunav da tako nešto organizuje u sekularnoj državi i preduzeću čiji su vlasnici svi građani Novog Sada, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost?
Eto još jednog dokaza o tome kako izgleda kada grad vode bahati, neposobni i nestručni. Činjenica da je savetnik direktora ujedno i predsednik DDD pokazuje da je za tu interesnu organizaciju JKP „Vodovod i kanalizacija“ partijski plen i stranačko preduzeće.
Kada o najvažnijem komunalnom preduzeću u Novom Sadu odlučuje neko ko je osumnjičen za kupovinu glasova i umešan u niz skandala i afera, sledeće što možemo očekivati je da nam posvećivanje vode bude obavezna stavka na računima.
Neko bi rekao da besposlen Bokan i gradsku vodu krsti, ali činjenica da je tu bio i zamenik gradonačelnika ovom skandalu daje i potpis najviših gradskih predstavnika.
Kada sledeći put izađete na izbore, dobro pogledajte u šta je ova vlast sa DD<


DOGAĐAJI

.

biciklBICIKLISTI PROTIV OBAVEZE NOŠENJA REFLEKTUJUĆIH PRSLUKA

Zabrinjavajuća je praksa što se zakoni i dopune zakona donose bez konsultacija sa zainteresovanim stranama, te skrećemo pažnju

 

 

kolindaMINISTARSTVO KULTURE I INFORMISANJE: TRAŽI SE MIŠLJENJE TUŽILAŠTVA O PORONOGRAFIJI INFORMERA

Objavljivanjem ovakvog sadržaja prekršen je niz zakonskih odredbi novog Zakona o javnom informisanju i medijima koji je usklađen

erZORANA MIHAJLOVIĆ: ZAPALIO SE MOTOR “ER SRBIJE”

Portparolka Er Srbije Maja Gedošev je u izjavi za Tanjug rekla da se ništa ni u avionu ni

 

 

nsLSV:PREKREČITE GRAFITE INTERESNE ORGANIZACIJE TREĆA SRBIJA

Molimo da iskoristite svoj uticaj kako biste skrenuli pažnju ovoj grupaciji da prestane da ruži grad, a anti-grafit