Večeras prvo izvlačenje u igri “Uzmi račun i povedi”

Večeras prvo izvlačenje u igri “Uzmi račun i povedi”

03/03/2018 Off By
Teniserka Jelena Janković, automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković, glumci Ivana Dudić i Luka Raco, kao i košarkaši Marko Ždero i Dejan Majstorović podržali su „Godinu borbe protiv sive ekonomije“ i danas će izvlačiti koverte u prvom ovogodišnjem izvlačenju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2018“.

Prvo izvlačenje u kojem učesnike očekuju vredne nagrade biće održano danas, u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a. Gosti će iz ogromnog bazena, u kojem se nalazi 2.084.189 koverti, koliko je pristiglo do naznačenog roka za prvo izvlačenje, izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 m2 u naselju Braća Jerković – „Padina“, 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „Tehnomanija d.o.o.“ i „DIS d.o.o.“
Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.
Priređivač nagradne igre – Vlada Republike Srbije, će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 4. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.
Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.
Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u sredu 7. marta, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije http://www.srbija.gov.rs/i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije http://www.rts.rs/ .
Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.
Sve koverte koje su pristigle na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 2. marta, učestvuju u prvom izvlačenju. Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 2. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije.♦