Ivanović ubijen za 40 hiljada evra!?

Ivanović ubijen za 40 hiljada evra!?

03/02/2018 Off By

 

Beoradski novinar Stefan Cvetković,  objavio je nekoliko fotografija za koje tvrdi da se na njima nalaze osobe umešane u ubistvo Olivera Ivanovića.

Cvetković je naveo da, prema zajedničkom istraživanju sa novinarima, Albancima sa Kosova, osoba na fotografiji je na Kosovu došla 12. januara i boravila u blizini Ivanovićeve kancelarije oko četrnaest puta za to vreme. Ista osoba napustila je Kosovo jedan dan nakon događaja, piše kosovski portal “Indeksonline”.
Prema podacima dobijenim sa terena, veruje se da nijedan političar na Kosovu i Srbiji nije uključen u ovo ubistvo, dodajući da je pozadina ubistva kriminalna.
Ovaj novinar koji se bavi istraživačkim radom kaže da je za ovo ubistvo plaćeno 40.000 evra. Cvetković, pored objavljivanja slike osumnjičenog ubice, objavio je još dve fotografije za koje kaže da bi trebalo da istraži njihovu ulogu. On dodaje da, prema onome što se vidi na slici, proizilazi da je osoba zvaničnik u institucijama Kosova. Prema novinaru Stefanu Cvetkoviću tokom njihovog istraživanja imali su pristup privatnim kamerama.♦