Trnje objavilo novi spot za pesmu “Mile Bereta”

01/02/2018 Off By

 

Luka Rašković

Beogradski punk rock bend TRNJE objavio je novi spot za pesmu “Mile Bereta” u saradnji sa Ciklotronom!

 

Za Trnje 2017. godine bila je veoma uspešna. Osvojio je prvo mesto na Velikogradištanskoj gitarijadi i objavio prvi album “Bes u Beogradu”. Učestvovao je u albumu “Music is Great – Influences” koji je organizovala ambasada Velike Britanije u Beogradu (povodom 180 godina diplomatskih odnosa Srbije i Velike Britanije) i mnogobrojnih nastupa, bend TRNJE je početkom ove godine snimio nove pesme za svoj naredni album i objavio spot za pesmu “Mile Bereta”!

Muzika je snimljena, već tradicionalno, u studiju “Mašina 23” kod producenta Saše Otaševića, a tu je delom sniman i spot za koji je zaslužan Dušan Čavić iz “Ciklotrona”.
Glavnog junaka, Mileta Beretu, i njegov karakter nam je dočarao Dejan Pljevljakušić uz pomoć njegovih prijatelja iz ragbi kluba.
Tekst i muziku potpisuje Ivan Ivanovski, a ostatak benda zajedno sa njim potpisuje aranžman. Spot se može pogledati na Youtube-u, na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=86T0SDdW0e0&feature=youtu.be
Bend TRNJE ovim putem najavljuje još audio i video materijala u narednom periodu, kao i nastup na HITH festivalu u Udruženju rock muzičara Srbije koji se održava od 15 do 17.februara. (foto Dušan Čavić)♦