VUČIĆ PRIMIO DAVENPORTA

13/01/2015 Off By

Predsednik Vlade zatražio je podršku Evropske unije za davanje saglasnosti na plan restrukturiranja „Železare Smederevo“ i biznis plan budućeg investitora, odnosno američke kompanije „Esmark“ da bi Republika Srbija bila u mogućnosti da uputi državnu pomoc


vudaven

Press služba Vlade
PREDSEDNIK Vlade Aleksandar Vučić primio je danas šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkla Davenporta. To je prvi u nizu redovnih sastanaka ove godine.
Dvojica sagovornika saglasila su se da je 2015, kada je reč o evropskim integracijama, važna godina za Republiku Srbiju. Premijer Vučić istakao je da je pitanje očuvanja političke i ekonomske stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana od ključnog značaja za Srbiju. Šef kancelarije Evropske unije u Beogradu Majkl Davenport izneo je stavove Evropske unije po pitanju nastavka dijaloga Beograda i Prištine, kao i drugim pitanjima od regionalnog značaja.
Predsednik Vlade zatražio je podršku Evropske unije za davanje saglasnosti na plan restrukturiranja „Železare Smederevo“ i biznis plan budućeg investitora, odnosno američke kompanije „Esmark“ da bi Republika Srbija bila u mogućnosti da uputi državnu pomoć.
Predsjednik Vlade Aleksandar Vučić primio je danas šefa Delegacije Europske unije u Srbiji Michaela Davenporta. To je prvi u nizu redovitih sastanaka ove godine.
Dvojica sugovornika suglasila su se da je 2015, kada je riječ o europskim integracijama, važna godina za Republiku Srbiju. Premijer Vučić istakao je da je pitanje očuvanja političke i gospodarske stabilnosti u regiji Zapadnog Balkana od ključnog značaja za Srbiju. Šef ureda Europske unije u Beogradu Michael Davenport iznio je stavove Europske unije po pitanju nastavka dijaloga Beograda i Prištine, kao i drugim pitanjima od regionalnog značaja.
Predsjednik Vlade zatražio je potporu Europske unije za davanje suglasnosti na plan restrukturiranja “Železare Smederevo” i biznis plan budućeg investitora, odnosno američke tvrtke “Esmark” da bi Republika Srbija bila u mogućnosti uputiti državnu pomoć.<


POLITIKA

kop-tamnava-vodaOBJAŠNJENJE MINISTRA ENERGETIKE ALEKSANDRA ANTIĆA: TENDER ZA ISPUMPAVANJE VODE PO PROPISIMA

Polemika oko tendera za ispumpavanje vode iz najvećeg kopa Rudarskog basena Kolubara, poplavljenog u maju, započela je 8.

 

vlada-srbijeVLADA TRAŽI VANREDNU SEDNICU SKUPŠTINE

Vlada je usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora o zajmu za kredit za povlašćenog kupca za drugu

 

 

sindikatMINISTAR PROSVETE DR SRĐAN VERBIĆ SA PREDSTAVNICIMA SINDIKATA U PROSVETI

Dogovoreno je da se sledeće nedelje, kada stignu i preostala mišljenja nadležnih institucija na tekst Predloga PKU, organizuje

 

 

12093683665SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: NEMA NI TRAGA LOŠIM ODNOSIMA

Prioritet Aleksandra Vučića je razvoj privrede, smanjenje starih dugova za koje nije kriva SNS. Zbog toga se on