Apel Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM

Apel Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM

14/01/2018 Off By
Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih u ratovima od 1998. do 2004. godine poslalo je apel medijima:

Poštovani novinari, urednici i vlasnici medija u Srbiji, 2018. godina je presudna za sudbine otetih i pravdu ubijenih Srba 1998, 1999, 2000… na
Kosovu i Metohiji. Vaša uloga i značaj u osudi zločinaca po našem mišljenju, a i činjenicama je veoma velika.
Od vas tražimo da jedino poštujete Kodeks novinara Srbije kada je reč o profesionalnom i istinitom izveštavanju o kosmetskim žrtvama.
Možete pomoći da se osude zločinci terorističke i zločinačke „OVK“ zbog:
Monstruoznog zločina u krečani i krematorijumu u Klečki, zločina u Glođanima, Radonjić jezeru, zločina u Volujku, zločina u Dojnice, zločina u
Likovcu, Lapušniku, Mališevu, zbog masovnih srpskih grobnica na Dragodanu, zločina u Livadicama, masakra nad četrnaest srpskih žeteoca u Starom Gracku, zločina nad srpskom decom u Goraždevc, zločina i pogroma nad Srbima 17. marta 2004. godine, zločina nad porodicom Stolić 2006. godine u Obiliću.
Dokažite da su vam bitne i kosmetske žrtve, Srbi, Romi, Goranci, Albanci ubijeni od strane terorističke i zločinačke „OVK“.
Pomozite Specijalnom sudu za zločine „OVK“ nad Srbima kao što ste pomogli Haškom tribunalu da osudi sve srpske generale po komandnoj odgovornosti na stotine i stotine godine tamnice.
Apel je poslao Upravni odbor udruženja.♦