Art kafe galerija Beti Ford predstavlja Mariju Miladinović

Art kafe galerija Beti Ford predstavlja Mariju Miladinović

27/11/2017 Off By
U četvrtak, 30. novembar u 19 časova, u Art kafe galeriji Beti Ford koja se nalazi u Zetskij broj 2 u Beogradu biće otvorena izložba Umetnikov otisak koji predstavlja radove Marije Miladinović.
Izložba biće otvorena do 11. decembra. Radno vreme Beti Ford je svim danima osim subotom od 17 časova do ponoći.

 

Marija Miladinović rođena je 3. septembra1982. godine u Smederevu, a od 2009. živi i radi u Beogradu, preciznije u Zemunu.
Miladonićeva 2002. i 2005. učestvuje kao gost na samostalnim izložbama svoje profesorke slikanja Natalije Karić Slijepčević. a svoju prvo samostalnu izložbu priredila je 2013. godine u kafe-galeriji “ LA LIBERTAD”, u centru Beograda.
Juna,2015. učestvuje na višednevnom, multidisciplinarnom I festivalu “DEV9T“,u Višnjičkoj banji, Beograd a Jun,2016. učestvuje na višednevnom,multidisciplinarnom II festivalu “DEV9T“,u Pomenimo da je decembra,2016. izlagala na kolektivnoj izložbi “ Širom zatvorenih očiju” u noćnoj galeriji “ Petak” u Beogradu. Autor izložbe bila je Ana Marinović, dipl. grafičar, samostalni umetnik, član slikarsko – grafičke sekcije ULUPUDS-a.
Februar, 2017. izlaže na kolektivnoj izložbi koja nosi naziv “Beskrajnost” u noćnoj galeriji “ PETAK” u Beogradu, autor izložbe: Ana Marinović, dipl. grafičar, samostalni umetnik, član slikarsko – grafičke sekcije ULUPUDS-a.♦