Tinejdžerska senzacija Marcus&Martinus u Beogradu

Tinejdžerska senzacija Marcus&Martinus u Beogradu

23/11/2017 Off By

Ljiljana Zdravković

Tinejdžerska senzacija Marcus&Martinus u okviru svoje prve evropske turneje pod nazivom “Moments Tour” dolaze u Beograd 25. marta 2018. godine!

U okviru svoje prve evropske turneje pod nazivom “Moments Tour”, Marcus&Martinus posetiće sedam novih gradova: Zagreb, Ljubljanu, Beograd, Atinu, Prag, Varšavu i Linćeping! Koncerti koji će biti održani u velikim arenama u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj već su rasprodati, a karte za prvi koncert planule su za manje od 10 minuta! Mladi Norvežani imaju ogroman broj vernih fanova širom Evrope i jako se raduju ovoj turneji. “Moments Tour” turneja proći će kroz sve nordijske zemlje, a biće održana i u Nemačkoj, Švajcarskoj i Austriji, kao i Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Grčkoj, Češkoj i Poljskoj. Turneja počinje u februaru, a Marcus&Martinus već su počeli sa probama. Naziv turneje isti je kao i naziv njihovog novog albuma, “Moments”, a petnaestogodišnji blizanci iz Norveške uzbuđeni su što će stvoriti nove i nezaboravne trenutke zajedno sa svojim fanovima.
“Veoma smo uzbuđeni što imamo nove gradove u okviru “Moments Tour” i ne možemo da dočekamo druženje sa fanovima iz svih zemalja”, rekao je Markus. “Imamo najbolje fanove na svetu! Veoma se radujemo nastupima pred našom publikom, a naša turneja biće najbolja i najveća do sada”, dodao je Martinus.
Petnaestogodišnji blizanci iz Troforsa u Norveškoj, prvi put su privukli pažnju pobedom na nacionalnom pevačkom takmičenju Melodi Grand Prix Jr 2012. kada su imali samo 10 godina. Od tada su objavili dva studijska albuma, nekoliko hit singlova i nastupali pred prepunim arenama širom nordijskih zemalja. Iako su veoma mladi, već su objavili svoju biografiju “Our Story” 2016. godine kao i dugometražni dokumentarni film 2017. godine “Together about the dream”, a osvojili sui nagradu “Artist of the Year” na dodeli norveške Gremi nagrade.

Na putu su da osvoje i ostatak Evrope. Na svom trećem albumu “Moments” sarađivali su sa nekoliko najpriznatijih producenata iz Sjedinjenih Američkih Država, Norveške i Švedske.♦