U prtodaji dodatne ulaznice za koncert Beth Hart!

U prtodaji dodatne ulaznice za koncert Beth Hart!

25/10/2017 Off By

 

Ljiljana Zdravković

Zbog velikog interesovanja za koncert Beth Hart koji će se održati 11.novembra u Hali sportova i potrebe za više sedećih mesta, planirani kapacitet za koncert proširen je za 350 mesta!

„Interesovanje za koncert Beth Hart od početka je zaista neverovatno“ kažu organizatori i dodaju da je planirani broj ulaznica za ovaj koncert skoro rasprodat ali i da je primećena veća potreba za sedećim mestima, te su u prodaju puštene i ove dodatne ulaznice.
Na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, „Fire On The Floor“, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata. U isto vreme emotivna i jaka, nežna i „surova“, ova harizmatična žena moćnog glasa i neverovatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama sa klavirom ili uz pratnju gitare peva najlepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju celog benda „prži“ ozbiljan rokenrol, ona daje celu sebe muzici i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta sirova emocija koju emituje na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre muzike širom sveta zaljubljuje u nju i zbog kojeg je i interesovanje srpske publike za njen koncert u Beogradu ogromno!
Jednoj od najboljih pevačica današnjice na koncertu u Beogradu pridružiće se i jedan od najboljih blues/rock bendova u Srbiji – Texas Flood. Texas Flood je beogradski power blues-rock trio čija je muzika muzika je pod jakim uticajem muzičara kao što su Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, ZZ Top, Gov't Mule, Led Zeppelin… Bend predvodi Nenad Zlatanović (Mr Swagger), gitarista i pevač kojeg zbog energično stila sviranja gitare često nazivaju „balkanskim Stivi Rej Vonom“. Za Beth, Nenad kaže da je „sigurno jedan od najsnažnijih i najekspresivnijih ženskih glasova modernog rock-a“ i sa velikim zadovoljstvom će sa njom deliti binu Hale sportova.
Očekuje nas veče vrhunskog blues/rock-a 11.novembra u Hali sportova! Uz jedinstvenu i zaista izuzetnu Beth Hart i njihovu podršku Texas Flood, ovaj koncert bez sumnje ulazi u kategoriju onih koji se ne propuštaju i koji se ne zaboravljaju…
Ulaznice za koncert po ceni od 2900 RSD (stajanje) i 3400 (sedenje) u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs. Organizatori koncerta: Hala sportova i HH Artists.♦