Galerija Petak: “Vidljivi zvuk” Ivana EXY-ja Egradžića

Galerija Petak: “Vidljivi zvuk” Ivana EXY-ja Egradžića

17/10/2017 Off By

 

Kreativna fabrika u okviru projekta DosijeUmetnik predstavlja izložbu digitalnih grafika pod nazivom: “Vidljivi zvuk” Ivana EXY-ja Egradžića.


Otvaranje izložbe je zakazano za četvrtak 19. oktobar u 19 časova, u Noćnoj galeriji Petak, Lomina 14, Beograd.
Izložba je otovrena do 26. oktobra 2017. godine.
Kreativnosti se služe informacionim tehnologijama što je Umetnik otkrio studurajući Informatiku na Višoj poslovnoj školi u Beogradu.
Izražava se koloritnom slikom ili rečima. Otkrio je da je umetnost proces a ne tehnika.
Savremeni Beogradski samostalni nezvanično neistraženi multimedijalni umetnik Ivan Exy Egredžić, rođen u Beogradu. Vizionar čiji rad doseže novu sveru digitalizma. Radovima dokazuje i opravdava da je deo savremene celine koja predstavlja najmodernije vidove prikaza grafičkih rešenja. Ovo je njegova prva samostalna digitalna izložba pod nazivom Vidljiv zvuk u Organizaciji Dosije UmetnikNjegov stil je originalan i nesvakidašnji, takozvani Future Art.Svaki rad odgovara nazivu.
Beskonačni nedogled vizuanih ideja. Kako bi on naveo to nije efekat koji Fotografiju pretvori u crtež – to je frame by frame stvaranje.I ko se razume može da prepozna da je umetnik kreairao neslužeci se suvim efektom vec je sve ručno dizajnirao. Svoj talenat ispoljava i kroz vizualizacju služeći se 3D Prikazom koristeći program 4D cinema I Adobe After Effects
Obogaćuje svoja idejna rešenja iz godine u godinu penjući se na viši nivo.
Zna da stvara i rukom crtajući ručno na papiru, tehnika grafika prepoznatljiv po crnom flomasteru na narandžastom hameru.
Svoje radove 2011 godine izlaže na Mikser Festivalu na kolektivnoj izložbi u Mikser Housu. Oseća da je među boljima i njegova originalnost kreativnosti se ističe kako sam kaže: nepodudara se ni sa jednim drugim umetnikom.(Press DU)♦