Zorana Mihajlović posle napada Pokreta socijalista: o Vulinu sam rekla ono što i Vučić

Zorana Mihajlović posle napada Pokreta socijalista: o Vulinu sam rekla ono što i Vučić

29/09/2017 Off By
-Iznenađena sam reakcijom Pokreta socijalista, možda neko nije dobro čuo, ali ja sam ponovila ni manje ni više od onoga što je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

A ako se neko ne slaže sa predsednikom Vučićem, neka to i kaže. Mi smo otvorena vlada i normalno je da dajemo sve informacije nadležnim institucijama. Ne vidim potrebe za ovakvom reakcijom jer verujem da je sve u skladu sa zakonom, izjavila je danas potpredsednica Vlade dr Zorana Mihajlović.
Mihajlovićeva je, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše saopštenje Pokreta socijalista, izjavila da neće polemisati sa narodnom poslanicom manjinske stranke u vladajućoj koaliciji, istakavši da takvom ishitrenom reakcijom Pokret socijalista nanosi štetu Vulinu.
„Uvek sam i uvek ću štititi stranku kojoj pripadam i koju volim, kao i predsednika i Vladu u kojoj sam.“, izjavila je Mihajlovićeva.
Ona je podsetila da su novinari dugo istraživali imovinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njenu i da u tome ne vidi problem.
Komentarišući odnose u Vladi, Mihajlovićeva je rekla da iako se članovi Vlade ne slažu u svemu, oni odlično funkcionišu i zajednički donose važne odluke za državu.
„I kada imamo različita mišljenja, to ne utiče da donosimo bitne odluke. Koliko puta smo, na primer, Dačić i ja imali rasprave, pa da li je to značilo da nećemo zajednički doneti najbolje odluke za Srbiju. To je naš posao“, zaključila je Mihajlovićeva.(Press MGSI)♦