Engleski glumac i reditelj Fajns postao Srbin!

Engleski glumac i reditelj Fajns postao Srbin!

24/09/2017 Off By

Ranka Čičak

U svečnom salonu Predsedništva Srbije, lično od predsednika Aleksandra Vučića britanski glumac i reditelj Rejf Fajns dobio je jutros srpsko državljanstvo . Vučić mu je rekao da je dokument potpisan pre sedam dana, ali je bio na putu i tek sada je u stanju da mu ga uruči zajedno sa ličnom kartom:

– Mi Srbi smo srećni zbog svega što ste uradili i radite u našoj zemlji. Nešto što smo zamišljali kao dalelku budućnost počeli smo vašim boravkom ovde da ostvarujemo – pravljenje subvencija za snimanje filmova u našoj zemlji. Srećan sam što vidim iskrenu ljubav prema Srbiji kod vas i što znam da ćete interese naše države zastupati onako kako to čini svaki njen građanijn koji je iskreno voli i bori se za njene intere na svakom mestu zemaljske kugle. Želim vam još mnogo uspeha i filmova kao jednom od vrhunskih producenata i glumaca. Želim vam i to da više vremena provodite ovde nego u svojoj domovini. Onu prvu niste mogliu da birate, a ovu ste izabrali. Molim vas da je sa istom strašću volite uvek kao i danas. Ponosni smo do neba što ste postali građanin Srbije i svojom pažnjom i ljubavlju gledaćemo da vam uzvratimo ono što osećate prema našem narodu. Dobrodošli u Srbiju. Sada ste vi ovde domaćin i više nikada nećete biti gost.
Rejf se zahvaliuo na srpskom:
-Nikada nisam mislio da ću postati Srbin. Sada izgleda jesam. Moj život je obogaćen vašom hranom, vašim vinom, vašom dobrotom i vešim prijateljstvom. Hvala što ste prihvatili ovog Engleza u vašu otadžbinu…♦