Akua Naru 26. oktobra u klubu Drugstore Beograd

Akua Naru 26. oktobra u klubu Drugstore Beograd

23/09/2017 Off By

 

Posle Londona, Rio De Janeira, Berlina I drugih gradova, došao je na red Beograd I jazz hip hop događaj – Akua Naru sa live bendom u klubu “Drugstore Beograd” 26. oktobra!

U sklopu promocije Terminal Music& Arts Festivala , beogradska publika će po prvi put u Beogradu imati priliku da uživo sluša jedan od vodećih ženskih hip hop vokala – Akua Naru.
Ova američka umetnica, koja je sa svojim bendom na evropskoj turneji “When The Joy Comes”, će u srpskoj prestonici promovisati novi album.
Njena muzika predstavlja kombinaciju hip hopa, jazz-a i soula. Sebe opisuje kao političku hip-hop umetnicu, aktivistkinju, zaljubljenicu u muziku koja govori iz duše… Njen zvuk uporedjuju sa flow-om Rakima, poetikom Lauren Hill i, najposle, u jedinstvenoj snazi da govori u ime afro-amerikanki, sa Ninom Simon. Akua smelo kombinuje “novu” i “staru” školu, braneći svoje stavove unikatnim metaforama.
Akua iza sebe ima tri albuma, “The Journey Aflame”, “Live and Aflame Sessions”, “The Miner's Canary”, kao i širom sveta poznate hitove “Poetry: How Does It Feel?” i “The world is listening”.
Akua Naru je nastupala sa Tony Allen-om bubnjarem Fela Kuti-ja, hip hop grupom “The Lords of The Underground”, Wax Tailor-om, Angelique Kidjo, “Questlove”-om iz The Rootsa itd…
Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstixa I Eventima.
Promo karte po ceni od 800 dinara se mogu kupiti do 8. oktobra.
Redovne prodaja karata je po ceni od 1.000 dinara.
Vise informacija mozete naci na FB stranici Terminal Music & Arts Festivala .♦