Slovenački rock/blues/fusion bend King Foo opet dolazi u Srbiju!

Slovenački rock/blues/fusion bend King Foo opet dolazi u Srbiju!

01/09/2017 Off By

 

Ljiljana Zdravković

„Ostavši bez rakije dunjevače, odlučili smo da organizujemo treće putovanje u Srbiju. Posle jako uspešne dve ovogodišnje mini turneje, nestrpiljvo iščekujemo još jedan talas pozitivne energije i miris nezaboravnih srpskih tek ispečenih ćevapa“ poručuju članovi benda i dodaju da se jako raduju prilici da i u Beogradu predstave publici pesme sa svog novog albuma.

Ova sjajna ekipa iz Ljubljane svojom divljom sinergijom četvoro već bogato izgradjenih muzičara izvodi kako autorsku muziku, tako i obrade pesama na nekovencionalan način.
Iza njih su brojne nagrade i hitovi sa najkvalitetnijih i najpriznatijih festivala i takmičenja (Slovenska popevka, EMA 2017… ) Vođa benda je multinstrumentalista Rok Golob koji je u svojoj bogatoj karijeri sarađivao sa mnogim poznatim svetskim zvezdama (Sting, Bjork, Gino Vannelli, Vinnie Colaiuta…) a vokal, Aleksandra Josić, zasigurno je jedna od najboljih pevačica mlađe generacije u regionu čiji vas glas i harizma neće ostaviti ravnodušnim…
Živahan performans i nesporan kvalitet benda King Foo je na prethodnom koncertu publiku u klubu Fest ostavio bez teksta! Zato ne treba da propustite priliku da prisustvujete neverovatnom muzičkom događaju koji vas očekuje.
Koncert slovenačkog rock/blues/fusion benda King Foo održaće se 8.septembra u klubu Fest u Zemunu!♦