Zorana Mihajlović demantuje pisanje Informera

Zorana Mihajlović demantuje pisanje Informera

04/08/2017 Off By
Potpredsednica Vlade Srbije, Zorana Mihajlović, povodom teksta na internet-sajtu dnevnika Informer o tome da će pomoći vlasniku Kurira da izbegne plaćanje poreza, poslala je medijima svoj odgovor:

“Poštovani novinari Infomera. Razumem da je velika vrućina i da je izuzetno teško raditi u ovim uslovima, ali mislim da ste tekstom kako sam postala “miljenica” vlasnika Kurira promašili metu. Naročito opaskom da će vlasnik Kurira Aleksandar Rodić, možda, uz moju pomoć probati da izbegne plaćanje poreski dug.
Želim da Vas podsetim da sam u svim reagovanjima povodom kampanje koju ovaj tabloid vodi protiv predsedika Aleksandra Vučića, a bilo ih je dosta, svaki put jasno navela da napadima na Vučića vlasnik Kurira zapravo pokušava da izbegne plaćanje obaveza prema državi i da to neće proći. Svako, pa i vlasnik Kurira, mora da plaća obaveze prema državi.
Treba da znate da sam intervju dala “Blic Pulsu” i nikom drugom, a da je tekst koji ste komentarisali Kurir očito na svom portalu iskopirao iz ovog magazina. I ovaj slučaj govori da ćemo kao Vlada Srbije morati više da se posvetimo i zaštiti autorskih prava na internetu i to kroz predstojeću digitalizaciju Srbije.”♦