Ljublajana: Viktor Knavs otac prve dame SAD na mukama

Ljublajana: Viktor Knavs otac prve dame SAD na mukama

21/07/2017 Off By

 

-Nisam kriv, bilo je sve što je protekle nedelje Bojan Požar, slovenački novinar i autor knjige “Melanija Trump – gola istina” rekao pred Opštinskom sudu u Ljubljani u krivičnoj parnici koju protiv njega zbog klevete i povrede časti vodi Viktor Knavs, otac prve dame SAD Melanije (Knavs)Tramp.

Iako su ga očekivali, nije pojavio na pripremnom ročištu pa tako javnost nije mogla da dozna ima li ovaj 73-godišnjak uistinu dokumente koji će pobiti sve ono što je o njemu napisano u Požarovoj knjizi.
A u njoj je, među ostalim, napisano sljedeće: Viktor Knavs vodio je trgovinu na crno. Viktor Knavs švercao je automobilske delove. Viktor Knavs bio je krivično gonjen. I na kraju, Viktor Knavs odležao je u zatvoru godinu dana.
Tekst o Knavsovim problematičnim godinama – između 1974. i 1976. – kako tvrdi Požar, objavljeni su lani, u oktobru, i čim ga je pročitao, gospodin Knavs najavio je da će tužiti autora. Osim toga, obećao je da će javnosti pokazati dokaze koji će potvrditi da je nevin, a Požar najobičniji lažov. Obećanje, zasad, nije ispunio.♦