ANKSS raspisala konkurs za nove članice

ANKSS raspisala konkurs za nove članice

03/07/2017 Off By

 

Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije raspisala je konkurs za prijem novih članica. Sva zainteresovana udruženja, inicijative i pojedinci koji ispunjavaju opšte uslove o članstvu iz Statuta NKSS mogu se prijaviti za članstvo u Asocijaciju.

Konkurs je otvoren do 3. septembra 2017. godine.
Uredno popunjene prijave koje se sastoje od pristupnice i dve preporuke, potrebno je poslati na adresu [email protected].
O prijemu novih članova odlučivaće se na redovnoj godišnjoj Skupštini Asocijacije 14-17. septembra 2017. godine u Novom Pazaru, a rezultati će biti objavljeni na web strani Asocijacije najkasnije 10 dana po završetku Skupštine.
Asocijacija Nezavisna kulturna scena Srbije je saradnička platforma organizacija, inicijativa i pojedinaca u oblasti kulture i umetnosti u Srbiji, koja kroz realizaciju i razmenu programa u zemlji i inostranstvu, aktivnosti jačanja sopstvenih kapaciteta i kapaciteta svojih članica, kao i kroz dijalog sa donosiocima odluka na svim nivoima, teži da promoviše razvoj inovativnih i kritičkih umetničkih praksi, da utiče na kulturnu politiku i druge javne politike koje su s njom u vezi, da doprinese decentralizaciji kulture u Srbiji i uspostavljanju regionalne kulturne saradnje u Jugoistočnoj Evropi. (Press ANKSS)♦

.