Poslanici DJB na protestu građana protiv diktature

Poslanici DJB na protestu građana protiv diktature

29/05/2017 Off By

 

Rukovodstvo i poslanici Dosta je bilo u Skupštini Srbije učestvovaće na protestu građana protiv diktature u sredu, povodom inauguracije Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

DJB je pozvala svoje članove, simpatizere i sve građane da se pridruže i mirno iskažu svoj protest protiv autokrate i njegove partokratije koji su razgradili sve institucije države, napravili od Srbije zemlju partijskog zapošljavanja, korupcije i burazerske ekonomije, dokrajčili pravosuđe, policiju, kulturu, obrazovanje, a građane doveli u bedu, neustavno oteli penzije, smanjili plate, uništavaju domaću privredu i novac iz budžeta rasipaju na subvencije tobožnjim “investitorima” pretvarajući nas u zemlju jeftine radne snage.
Dsta je bilo će učešćem na protestu pokazati i svoj stav prema nelegitimnim izborima. Nijedna zemlja koja se zove demokratskom nije imala predsednika Vlade koji trči trku za predsednika države sa pozicije predsednika Vlade zloupotrebljavajući sve resurse države. Aleksandar Vučić nije legitimno izabran predsednik jer je izbornu pobedu ostvario zastrašivanjem i ucenama građana, kupovinom glasova, kontrolom medija i “krunisao” bahatom većinom u Republičkoj izbornoj komisiji koja je, umesto da sprovodi demokratske izbore, poslužila kao odbrana izborne krađe.(Press DJB)♦